אתר המעבדות של גוגל, Google Labs, מספק הצצה ראשונית לכלים מעניינים רבים שנמצאים כיום בפיתוח במעבדות החברה. אחד מהכלים האלו, עליו אנחנו ממליצים לכם היום הוא - Google Squared.
יתרונותיו הבולטים
Google Squared הוא מנוע חיפוש ייחודי המאפשר להשוות בין פרטי מידע שונים. ניתן להכניס לשורת החיפוש שלו מחרוזות שונות להשוואה, כמו "נשיאי ארצות הברית" (US presidents), "גזעי כלבים" (dog breeds) או "מצלמות דיגיטליות" (digital cameras), ובלחיצה על כפתור " Squared it" לקבל טבלה עם השוואה מפורטת בין הפריטים השונים.
כך למשל, משתמש שיחפש מידע על ראשי ממשלה בישראל (israeli prime ministers) יקבל טבלה עם רשימה של כל ראשי הממשלה בישראל לדורותיהם, השנים שבהן כיהנו בתפקיד, שנת הלידה
Google Squared מאפשר לסדר ולמיין מידע בצורה קלה ופשוטה. הוא יכול לעזור רבות למי שרוצה לקבל ראיה רחבה על נושאים מסוימים.
שים לב
הטבלה המוצגת לאחר חיפוש של מחרוזת כלשהו מגיעה בתמציתיות. ניתן להרחיב אותה עוד ועוד בשורותיה או עמודותיה באמצעות לחיצה על תיבת Add columns או Add items ובחירה במאפיין הרצוי.
הערה
חשוב לציין כי מדובר עדיין בכלי ניסיון, ולכן התוצאות בו עדיין לא מושלמות. יחד עם זאת, מדובר בכלי בעל פוטנציאל רב אשר משתפר כל הזמן. אנחנו ממליצים לעקוב אחר ההתפתחות שלו.
שימו לב, השירות עובד טוב יותר במחרוזות בשפה האגלית.
למנהלי מידע שרוצים לקדם חדשנות, לחסוך בהוצאות, להגן טוב יותר על המידע הארגוני, שירות pCon, מאפשר לקבל ריכוז מתומצת, של סיכום מאמרים ודברי מומחים, על חידושי טכנולוגיות המידע החדשות, תוך מיקוד בהיבטי מפתח החשובים למנהלי מידע. אלה כוללים: מגמות, שימושים, עלויות ומחירים, שיקולי בחירה, חלופות בשוק, דברי מומחים, טיפים, המלצות מעשיות ליישום, בעיות וקשיים צפויים, הפניות למקורות נבחרים וסרטוני המחשה.
הייחוד של pCon הוא בתמצות קצר וברור של מידע מקצועי שימושי, רלוונטי ובר יישום, שהכי מעניין וחשוב למנהלי מחשוב בישראל. למשל: מחשוב ארגוני, מעמד המנמ"ר, תקשורת, אינטרנט ארגוני, אבטחת מידע, Mobile, אחסון, וירטואליזציה, BI, ביג דטה, מחשוב ענן, תשתיות, דטה סנטר, תוכנות שימושיות, פיתוח, ניהול יעיל, חידושים טכנולוגיים.
למידע נוסף על מאות רבות של טכנולוגיותשסקרנו בשנים האחרונות
השירות והאתר סוקרים מערכות, מוצרים ושירותים של החברות המובילות בענף כמו: IBM, HP, מיקרוסופט, EMC, VMWare, NetApp, סימנטק, אורקל, אינטל, גוגל, אפל, פייסבוק, CA וכן סטארט-אפים וחברות חדשות ולא מוכרות.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "האתר הנבחר" של pCon-line?
כמה אתרים חדשים, מיוחדים בעלי ערך מוסף ממשי, גילית בשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אתרים ייחודיים ומקורות ורשימות רבות, שמדרגות את האתרים הטובים ביותר שיש. מתוכם הוא ממליץ על האתרים הנבחרים והמומלצים הטובים ביותר בארץ ובעולם. כך מספיקה דקה ביום כדי להכיר ולבחון 250 אתרים מועילים, רלוונטיים ושימושיים מדי שנה. לכן, הוסף עכשיו את "האתר הנבחר"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.