בעיריית סיאטל, וושינגטון שברו את הראש באיזה דרכים הם יכולים לפעול למען רווחת התושבים. מאחר ואצל הדוד סאם נהוג לשלם משכורות לעובדי העירייה בזמן, הם גם הצליחו למצוא לבסוף את התשובה: פריסת בתי שימוש ציבוריים חדשים ברחבי העיר. לא סתם בתי שימוש. העירייה פרסה ברחובות חמישה בתי שימוש מאובזרים במיטב הטכנולוגיה החדישה. תושב העיר, או סתם מבקר שיחפוץ להשתמש באחד מבתי השימוש האלה ייתקל, למשל, בדלתות הנפתחות חרישית לצדדים, כדוגמת דלתות המעלית, או רצפה המנקה עצמה באופן אוטומטי לאחר שספרה חמישים משתמשים בדיוק. עוד כולל בית השימוש הרובוטי הזה 13
חיישנים מיוחדים הקובעים האם אכן נמצא בית השימוש בשימוש, אסלה מתקפלת לניקוי אוטומטי והשהייה בסגירת הדלתות, למניעת פגיעה באזרחים. עד כאן, הכל ורוד ונקי. אבל מה, כתב של הסיאטל טיימס שנשלח למשימה הרת הנפש של סיקור פעולתם של בתי השימוש המתוחכמים נתקל במציאות קצת אחרת. בבית שימוש אחד הדלת האוטומטית לא עבדה, באחר דיווח בית השימוש כי הוא ריק בעודו תפוס, ואילו בשלישי תפס הכתב האמיץ אדם חסר סבלנות שהתפנה מאחורי הביתן עצמו. יש עדיין, כנראה, מקומות בהם עדיפה המסורת הפשוטה על פני תחכום יתר. בית השימוש הישן והטוב הוא אחד מהם.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.