יש תיאוריה הגורסת כי אם כלי התעופה היו מתקדמים באותה מהירות כמו המחשבים, היינו כולנו מוותרים מזמן על המכוניות, מרחפים בקלות לעבודה, וטסים במטוסים במהירויות שהיום עוד קשה לנו לחלום עליהן. אבל עד שאיזה ביל גייטס יעורר את עולם התעופה, לנו נותר רק לחלום, או לפנות לתחליפים המציעים סוג מסויים של ריחוף, גם אם לא ממש לגובה רב.
לרחף לעבודה
ממש בקרוב מתכוונים ב-Air Buoyant להציע את ה-VertiPod, כלי תחבורה פרטי ומעופף (או כמו שהם קוראים לזה: פלטפורמה אישית מרחפת). על הפלטפורמה עומד הנהג/הטייס, ומרחף לגובה של 1.5 עד 4.5 מטרים מעל
הריחוף נוצר בעזרת הפרופלור המופיע בצדה התחתון של הפלטפורמה, וניתן גם לכוון את הפלטפורמה בעזרת הישענות לצד אליו רוצים לנסוע. ל-VertiPod יש מנוע הפועל על דלק, המאפשר לו לרחף במהירות של עד 65 קמ``ש בערך.
ערכת הרכבה
זה בהחלט נשמע מגניב, אבל גם קצת מסוכן. ראשית, לא נאמר דבר על הכשרה או רישיון - למעשה, הפלטפורמה מגיעה כערכת הרכבה (!), והקונה המאושר אחראי להרכבה כולה. המחיר בהחלט שם את הגאדג`ט של היום תחת קטגוריית ``לעשירים בלבד`` - 10,000 דולר (40,000 ש``ח), ועוד צריך להרכיב לבד...
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.