רד-האט, ספקית פתרונות קוד פתוח, הכריזה על השקת התוכנית Red Hat Innovate בישראל. מטרת התוכנית לסייע לסטארט-אפים ישראלים העוסקים בפיתוח תוכנה למנף תכונות כמו עוצמה, שקיפות ושיתוף, המאפיינות את קהילת הקוד הפתוח, כולל גישה מיוחדת לתוכניות התוכנה והשותפות של רד-האט.
נקודות עיקריות
ישראל היא המדינה הראשונה בעולם בה רד-האט משיקה את התוכנית, הפונה אך ורק לסטארט-אפים ישראלים המושתתים על פיתוח תוכנה, והמגיעים להכנסות נמוכות ממיליון וחצי דולר בשנה. בשנת 2012 מתכננת רד האט להחיל את התוכנית Red Hat Innovate במדינות נוספות בעולם.
"התוכנית Red Hat Innovate היא תוצאה טבעית וישירה של הצעת הערך הבסיסית של רד האט – לרתום את העוצמות הטמונות בקהילת הקוד הפתוח לטובת דרישות ה- IT של הארגונים הגדולים. סטארט-אפים שיצטרפו לתוכנית יהפכו לחלק בלתי נפרד ממגמה זו. היתרון המהותי של סביבת הקוד הפתוח הוא יצירת שיתופי פעולה, המובילים, לביצועים משופרים בהרבה, סקלביליות, יכולות מידע וחשיבה חדשנית", אמר ג'ים ווייטהרסט, נשיא ומנכ"ל רד-האט.
"אנו שמחים לקחת חלק פעיל ביוזמה משותפת זו של רד האט ומטריקס ולהפעיל תוכנית ייחודית לסטארט-אפים ישראלים, עם יתרונות התואמים במדוייק את הצרכים והדרישות הטכנולוגים והשיווקים המקומיים" אמרה גילי רון, סמנכ"ל שיווק ושיתופי פעולה, מטריקס.
בין היתרונות שמניבה התוכנית Red Hat Innovate לסטארט-אפים המצטרפים: חשיפה להזדמנויות עסקיות וסיוע שיווקי, גישה
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
חינמית למערכת ההפעלה Red Hat Enterprise Linux ו-Enterprise Middleware Jboss למטרות פיתוח, בדיקות וייצור. יישור קו עם קטלוג התוכנה של רד האט ועם OpenShift, גישה לשירותי PaaS (בר"ת Platform-as-a-Service) של רד האט ועוד.
"התוכנית Red Hat Innovate מציעה לסטארט-אפים העומדים בתנאי הסף את ההזדמנות לשתף פעולה עם חברת פתרונות קוד פתוח המובילה בעולם", אמר דיון קורנט, סמנכ"ל שותפים אסטרטגים ברד האט. "ארזנו סדרה ארוכה של יתרונות, בעצמינו ובאמצעות מטריקס, המפיצה והמשווקת של רד האט בישראל, על מנת לאפשר לסטארט-אפים לזרז את החשיפה והמשיכה שלהם לשוק".
דגשים נוספים
"שיתוף הפעולה הותיק והאיתן בין רד האט ומטריקס, והמיצוב רב העוצמה של שתי החברות בשוק הישראלי, מאפשרים לנו לתמוך ביוזמה החדשה בצורה מקיפה" אמר ארי רוזנבאום, מנהל פעילות ISVs, חטיבת המוצרים, מטריקס. "במסגרת התוכנית אנו מתעתדים לפתוח לסטארט-אפים דלתות בקרב הלקוחות הישראלים, לייצר רפרנס ואף לייצגם בעתיד בארץ, וכך לפנות אותם למינוף פעילותם וכיבוש שווקים חדשים. אנו מתכננים גם לסייע להם באמצעות רשת הקשרים הענפה שלנו, גישה לספקים הבינלאומיים שמטריקס מייצגת בארץ ומתן שירותי ערך מוסף במודלים עסקיים ייחודיים כמו הסכמי OEM ושירותי פיתוח ובדיקות במודל אופשור/נירשור".
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.