חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס חתמה על הסכם לייצוג והפצה בלעדי של פתרון אבטחת הגלישה שלComitari , המגן על המשתמש מתוך הדפדפן בזמן הגלישה ברשתות WEB (אינטרנט ואינטראנט). המשתמשים בפתרון של Comitari הישראלית מוגנים מפני מגוון התקפות הדור החדש ביניהן: Phishing , Session Riding, XSS, גניבת קליקים (ClickJacking), Buffer Overflow של הדפדפן, גניבת קבצים ואיומים נפוצים נוספים העושים שימוש בגניבת זהות המשתמש (Identity Theft).
נקודות עיקריות
ההגנה המקיפה על פעילות הגלישה מאפשרת לגופים המטפלים במידע אישי ורגיש, להגן על עובדיהם ועל המידע שלהם בזמן אמת. במסגרת ההסכם תפעל מטריקס לקידום הפתרון של Comitari בקרב לקוחותיה ולשילובו בארגונים.
הפתרון היחיד מסוגו בעולם של Comitari משלב מנוע למניעת פישינג שאינו מסתמך על רשימות שחורות כמקובל עד כה, אלא על אלגוריתם חדשני המגן מפני התקפות יום אפס ומזהה ניסיונות גניבת מידע. המערכות מצוידות בכלי דיווח מתקדם המאפשר לקבל תמונת מצב והתראות על התרחשות מתקפות.
לפתרון של Comitari קיימות שלוש גרסאות עיקריות: גרסה ארגונית המספקת הגנה על מערכות WEB פנימיות וחיצוניות, על גלישה בדפדפנים, עבודה בענן וגישה
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
מרחוק, ומאפשרת אינטגרציה עם מערכות בקרת גישה קיימות. כמו כן, מציעה Comitari פתרון ייחודי ((ARZ להגנה על מערכות ושירותים בסביבת ענן והתאמה לארגון כדי למנוע התקפות מיעדים מתחזים. הגרסה השלישית מיועדת לארגונים המעוניינים להעצים את הביטחון ואבטחת המידע של לקוחות הקצה הזקוקים להגנה על הגישה לארגון, כגון בנקים חברות אשראי וגופים ביטחוניים.
דגשים נוספים
"הפתרון של Comitari מספק מענה לצורך הולך וגובר כיום של לחימה בהונאות וסכנות אליהם נחשפים משתמשי מחשב בזמן הגלישה באינטרנט", אמר אמיר הראל, סמנכ"ל חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס. "על פי ניסיוננו, מתודולוגיית הזיהוי של פתרונות אבטחת מידע אחרים כוללים פערים שכותבי האיומים מנצלים אותם, החל מפער הזמן שמתקיים מרגע תחילת הפצת האיום ועד לזיהויו וחסימתו, דרך פער מבני הנובע מעבודה עם רשימות שחורות שדורשות עדכון, ועד לניהול מערכות WEB עם הגנה חלשה. כל אלה מביאים לחולשה במערכות אבטחת המידע הסטנדרטיות בטיפול בהתקפות חדשות. Comitari מספקת מענה לכל הצרכים הללו".
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.