פורצים את כל הגבולות: מכללת הי-טק עורכת קורס הסמכה להאקרים באמצעות גופים בינלאומיים ומביאה את ההסמכה של "Certfied Ethical Hacker" (בר"ת CEH) כמסלול הכשרה מקצועי וייחודי וכהכנה למבחן ההסמכה.
" Ethical Hacking" זהו תחום חדשני, מקצועי וייחודי התופס תאוצה והכרה מקצועית על ידי הארגונים והחברות הגדולות בעולם. מכללת הי-טק, הנמנית על חטיבת ההדרכה של חברת מטריקס, מביאה לראשונה לארץ את ההסמכה של "Certfied Ethical Hacker" (בר"ת CEH) כמסלול הכשרה מקצועי וייחודי וכהכנה למבחן ההסמכה. ההסמכה ניתנת ע"י גופים בינלאומיים דוגמת EC-Concil המתמחה באבטחת מידע, מאמנת האקרים מורשים ואחראית לאישור ההסמכה.
נקודות עיקריות
הקורס כולל 100 שעות לימוד, שחלק גדול מהן עוסק בהדגמות ותרגול מעשי של פריצה למחשבים. לקראת סיום הקורס נערכת הכנה לבחינת ההסמכה של תואר CEH הבינלאומי. מוסמך CEH הוא מומחה אשר יודע כיצד לחפש חולשות במערכות ותשתיות מחשוב. המומחה מסוגל לפרוץ למערכות אלו באמצעות אותם כלים אשר בהם משתמש הפורץ הזדוני.
בין הנושאים בקורס: אתיקה וחוקים, טכניקות לפיצוח סיסמאות, פריצה לטלפונים ניידים, פריצה למערכות לינוקס, וירוסים ותולעים, מתודולוגיות לבדיקות חדירה, קריפטולוגיה (הצפנה באמצעות כתב) איתור פורצים, DOS, סניפרים, טרויאנים, דלתות אחוריות ועוד.
המסלול מיועד למנהלי אבטחת מידע,
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
בודקי מערכות, מומחי אבטחת מידע, מנהלי רשתות, וכל אדם המעונין לחזק את אבטחת מערכות ותשתיות המחשוב שלו.
מכללת הי-טק עורכת כנס הסברה למסלול CEH שיתקיים ב- 28.10.08. פתיחת הקורס בתאריך 24.11.08.
דגשים נוספים
לדברי יוסי לחמיש, מנכ"ל מכללת הי-טק, "מטרתו של ההאקר המורשה היא לעזור לארגון לנקוט בצעדים שימנעו התקפות זדוניות ע"י התקפת המערכות בעצמו, תוך כדי שמירה על מגבלות החוק. פילוסופיה זו נובעת מתוך ניסיון מוכח שעל מנת לתפוס את הגנב יש לחשוב כמוהו".
לחמיש מוסיף: "חברות רבות מעסיקות פורצים מקצועיים בכדי לבחון את איכות האבטחה של המערכות הארגוניות שלהם. תואר ה- " Certfied Ethical Hacker" נחשב כיום כבעל הסטנדרט הגבוה בתחום אבטחת המידע. מכללת הי-טק, הנחשבת כמובילה בתחומי ההדרכה הטכנולוגית בארץ, מזהה את התחום המקצועי החדש, הן כתחום מעניין לעסוק בו והן כתחום המבוקש על ידי ארגונים וחברות".
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.