בבילון מציגה את Babylon 7, גרסא חדשה לתוכנת התרגום, אשר תציע תכונות כמו בודק איות רב-לשוני, זיהוי שפה אוטומטי, השלמה ותיקון טקסט תוך כדי הקלדה, תרגום מכל שפה ולכל שפה ואפשרות להתאמה אישית של כל מרכיבי הממשק.
חברת בבילון הישראלית חוגגת עשור ומכריזה על גרסא 7 של תוכנת התרגום Babylon, הכוללת מספר רב של שיפורים וחידושים. הגרסא החדשה מותאמת לשימוש על-גבי מערכת ההפעלה Windows Vista, וזמינה בגירסאות ייעודיות למחשבי כף-יד וטלפונים סלולריים.
נקודות עיקריות
החידושים העיקריים בגרסא החדשה:
בודק איות (Spell check) ב-15 שפות לכתיבה באינטרנט - דואר אלקטרוני, בלוגים, פורומים ועוד. בודק האיות מציג בנוסף להצעות לתיקון הטקסט גם תוצאות תרגום.
השלמה אוטומטית (Auto Completion) - הגרסא החדשה מציעה אפשרויות שונות להשלמת המילה , על-סמך האותיות הראשונות שהקלדת
מילון חכם - הגרסא החדשה מתרגמת מכל שפה ולכל שפה. בבילון 7 מזהה אוטומטית את השפות בהן אתה משתמש ומציע לך תרגום. למשל מהיום תוכל לתרגם מילים מיפנית לעברית, מצרפתית לעברית או כל צירוף אחר לו אתה זקוק ברגע נתון.
פרסונליזציה/התאמה אישית - הגרסא החדשה מאפשרת למשתמש להתאים אישית את המראה ומאפייני הממשק, שינוי צבע החלון הרקע או גודל הפונט, סדר הצגת
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
התוצאות, שקיפות (Transparency) ועוד.
תרגום לטקסט מלא תומך בכל 17 השפות. שופרה גם מערכת הזיהוי האוטומטי של שפות המקור והיעד, המספקת למשתמש אוטומטית תרגום בשפות בהן הוא משתמש.
אינטגרציה עם LingoZ. הגרסא החדשה כוללת לראשונה קישור ישיר לאתר הקהילות LingoZ, המציע שירותי וכלי שפה מגוונים לצד קהילה מקוונת של מתרגמים ומומחי שפה. משתמשי Babylon 7 יוכלו להשתתף בדיוני הקהילה, לתרום מהידע שלהם ולשאול שאלות, לקבל ייעוץ מקצועי בענייני שפות ועוד.
דגשים נוספים
תחום נוסף אשר התפתח רבות בשנים האחרונות עם ריבוי אתרי האינטרנט המבוססים על תכנים אותם כותבים המשתמשים ישירות באתר הינו תחום בדיקת האיות. בודק האיות בגרסא החדשה מסייע למשתמשים בעת כתיבה באינטרנט ומציע להם בנוסף להצעות לתיקון שגיאות הכתיב גם תוצאות תרגום. בבילון בגירסתה החדשה מתרחבת לתחום של עזרה בכתיבה בנוסף לעזרה בקריאה הנוכחית.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.