מיקרוסופט השיקה פלטפורמת תקשורת אחודה, Unified Communications, לניהול התקשורת בארגונים. תוכנות התקשורת שהושקו מהוות צעד ראשון בייעול התקשורת העסקית ובחסכון של 25%-30% בעלויות התקשורת הארגונית. הפלטפורמה החדשה מציעה פתרון מקצה לקצה בתחום התקשורת הארגונית שיתבסס על כלי ה-Office System המשלבים בין דואר אלקטרוני ,מסרים מידיים, קול, שיחות ועידה ווידאו – בין מגוון של מכשירי קצה.
נקודות עיקריות
הפלטפורמה החדשה של מיקרוסופט מאגדת בתוכה 6 מוצרי תוכנה חדשים ממשפחת כליOffice System המאפשרים ניהול התקשורת הארגונית, ומגוון של מכשירי קצה ומכשירים פריפריאליים.
במרכז הפלטפורמה החדשה Office Communications Server 2007, שרת ה-VoIP, ווידיאו, מסרים מידיים, שיחות ועידה ונוכחות, פונקציות ויכולות המשולבות כולן ביישומי Office המוכרים ובגרסאות עתידיות של מערכות CRM ו-ERP של מיקרוסופט. תוכנת ה-Client של המערכת, Office Communicator 2007, מאפשרת שיחות קוליות, מסרים מידיים ותקשורת ווידיאו בין מחשבים, טלפונים ודפדפני אינטרנט, וזאת באמצעות ממשק משתמש פשוט וידידותי המבוסס על כלי ה-Office.
כן כוללת הפלטפורמה את שירות הוועידות Microsoft Office Live Meeting ואת מערכת וועידות הווידיאו Microsoft RoundTable.
הפלטפורמה
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
החדשה של מיקרוסופט נתמכת על ידי מאות חברות תקשורת עולמיות מתחומי תשתיות התקשורת, שירותים, Mobility ויצרניות מכשירי קצה, וביניהן: נורטל, סיסקו, סימנס, דיאלוג`יק, AVAYA, NEC, MITEL ועוד. עם ההשקה הכריזו 50 חברות על מוצרים ושירותים חדשים התומכים בפלטפורמה החדשה, ביניהם טלפונים תואמים (UC Qualified). בישראל חברו למיקרוסופט שותפים בתחומי התשתיות, אינטגרטורים וספקי ציוד קצה ובהם: נורטל ישראל, אודיוקודס, HP ישראל, בינת, בזק בינלאומי, art Net, EDS, DataSafe, תים, תדיראן טלקום, פוליקום ונוספים.
דגשים נוספים
מחקר של חברת IDC מעריך את היקף שוק התקשורת הארגונית המאוחדת בעולם בהיקף של 4.8 מיליארד דולר, ולגידול של היקף השוק לכדי 14.5 מיליארד דולר בשנת 2011. עוד קודם להשקה הרשמית של הפלטפורמה החדשה הגדירה חברת המחקר גרטנר את מיקרוסופט כ-Leader בשוק התקשורת הארגונית המאוחדת, וציינה את יכולתה של מיקרוסופט לספק יחד עם שותפיה העסקיים פתרון בעל ערך מוסף, שירותים מקצועיים ויכולת הפצה נרחבת שלו.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.