היטאצ`י מציעה את Content Archive Platform Version 2.0, פלטפורמת ארכוב תוכן התומכת ב-32 מיליארד אובייקטים, מציגה הגנת נתונים בשיטת ``Secret Sharing``, הסרת כפילות נתונים, שכפול אובייקטים וניהול משותף.
היטאצ`י דטה סיסטמס מכריזה על מספר שיפורים ייחודיים ומתקדמים בפתרון הארכיב הדיגיטלי, Hitachi Content Archive Platform. המערכת מספקת שירותי ניהול תוכן לפי צורכי הלקוח, המאפשרים שמירת נתונים, יכולת גידול רחבה (scalability), שימור והגנה, כמתחייב מתקנות ממשלתיות ונהלים ארגוניים.
במקביל להצגת שורה של פריצות דרך בתעשייה בתחום וירטואליזצית האחסון, הקצאה רזה (thin provisioning), יכולת גידול רחבה וביצועים במערכת Hitachi Universal Storage Platform V שהוכרזה לאחרונה, היטאצ`י חשפה מספר חידושים ראשונים בתעשייה בתחום הארכיב הדיגיטלי.
נקודות עיקריות
פתרון Hitachi Content Archive Platform המשופר מסוגל לתמוך בנפח נתונים של עד 20 פטה-בייט המאוחסנים במערכת של 80 צמתים (nodes). צומת Hitachi Content Archive Platform יחיד מסוגל להתרחב ולהכיל עד 400 מיליון אובייקטים (קבצים, מטה-נתונים וכללי מדיניות), ומערכת בת 80 צמתים מסוגלת לתמוך בעד 32 מיליארד אובייקטים.
הפתרון מבוסס על יכולות אחסון ארגוניות מוכחות, כגון RAID ברשת אחסון מרחבית (SAN או Storage Area Network) בתוספת מערך ארכיטקטורת צמתים עצמאיים (SAIN), דבר המאפשר לו להפגין רמת ביצועים העולה ב-470 אחוזים על פתרונות CAS מהדור הראשון.
המוצר כולל גם יכולת שכפול אובייקטים בצירוף אפשרויות מתקדמות וניתנות להגדרה של חתימות דיגיטליות לצורך הבטחת אמיתות, דחיסת נתונים לניצול יעיל יותר של רוחב הפס ברשת והצפנת נתונים נייחים לשמירה על פרטיות המידע בעת העברתו.
לקוחות המתמודדים כיום עם בעיות היעילות בתחום האחסון,
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
יכולים להסתמך על Hitachi Content Archive Platform כדי לנצל באופן מרבי את משאבי האחסון שלהם הודות לשירות החדש להסרת כפילות נתונים. שירות האחסון החדש של היטאצ`י, הנקרא גם single-instance-storage (אחסון במופע יחיד), עולה על מוצרים מתחרים בכך שהוא מספק השוואת ערכי hash והשוואה בינארית, המבטיחות את אמיתותם של אובייקטים משוכפלים.
כך נמנעים מצבי התנגשות של ערכי hash במצבים בהם לאובייקטים שונים עשוי להיות מפתח hash קריפטוגרפי זהה. מדדים הנוצרים על ידי Hitachi Content Archive Platform מאפשרים ללקוחות להבין מה מספר העותקים שהוסרו ומה נפח האחסון הכולל שנחסך.
דגשים נוספים
בנוסף, היטאצ`י מציגה פתרון הצפנה פורץ דרך ללקוחות המעונינים לפשט את משימות ניהול התוכן ולהבטיח הגנה רציפה על נתונים מאורכבים. ההמצאה שממתינה לאישור פטנט, הנקראת ``secret sharing`` (שיתוף סודות) מאפשרת ללקוח לאחסן את מפתח האבטחה שלו ב-Hitachi Content Archive Platform ו``לשתף באופן חסוי`` את המפתח בין צמתים רבים בארכיון.
סידור זה יוצר מצב שבו רק מערכת המתפקדת באופן מלא, שכל צמתיה מקושרים לארכיון, יכולה לפענח את התוכן, המטה-נתונים ואינדקס החיפוש. התוכנה החדשה מבטיחה כי שרת או התקן אחסון מסוים אשר נגנב או הוסר מהאשכול, יעבור הצפנה אוטומטית ויהיה בלתי ניתן לקריאה מהתקן אחר כלשהו.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.