גוגל הכריזה על השקת גרסה עברית לתוכנית הפרסומות שלה AdSense for Content (או AFC) המאפשרת לבעלי אתרים לייצר הכנסות מעמודי האינטרנט שלהם באמצעות פרסומות החברה.
חברת Google הודיעה על השקת תוכנית AdSense for Content (או AFC) בעברית, אשר תאפשר לבעלי אתרים ישראלים לייצר הכנסות מעמודי האינטרנט שלהם. יותר משלושת רבעי ממשתמשי האינטרנט בעולם כבר נחשפים לאתרים השותפים בתוכנית AFC. בעלי אתרים אלו מרוויחים כסף בכל פעם שהמבקרים בהם מקליקים על פרסומות המוצגות באתר. ניתן להצטרף לתוכנית עצמאית וללא תשלום באמצעות אתר Google.
AFC הינה חלק מתוכנית AdSense של Google שכוללת את AdSense for Search (שכבר קיימת בעברית בישראל). בעל האתר יכול להשתמש הן ב- AdSense for Content והן AdSense for Search או בכל שילוב של השניים, בהתאם לרצונו והעדפותיו.
נקודות עיקריות
תוכנית AdSense for Content מתאימה לבעלי אתרים גדולים כקטנים, שכן היא מצמידה באופן אוטומטי מודעות רלוונטיות לתוכן האתר ולכל אחד מעמודיו, כך שהקוראים ימצאו בהן תועלת. גם אתר נישה בעל קהל יעד מצומצם, כגון אתר ביקורת יינות ישראלים, יכול להפיק תועלת מהתחברות לרשת הפרסום העצומה של Google. הרשת כוללת מאגר של מאות אלפי מפרסמים הלוקחים חלק בתוכנית הפרסום AdWords, החל ממפרסמים גלובאליים גדולים וכלה בעסקים מקומיים קטנים. מגוון רחב זה של מפרסמים מספק לבעלי האתרים פרסומות רלוונטיות מאוד לתוכן האתר ולגולשיו, גם
pConTop
המלצות מיוחדות
שחשובות למנהלי מידע
פרשנות מעשית והכוונה לנושאי מפתח
אם האתר שלהם הינו אתר נישה המתמחה בתחום צר.
התוכנית משלבת פרסום בשיטת תשלום עבור הקלקה (Pay per Click) ובשיטת תשלום עבור אלף חשיפות (Pay per 1000 Impression). כלומר, בעלי אתרים מרוויחים כאשר הגולשים באתר שלהם מקליקים על מודעות הטקסט; מפרסמים יכולים גם להתחרות (bid) על הופעה באתר על בסיס עלות ל- 1,000 חשיפות. תוכנית AFC אינה מוגבלת למודעות טקסט בלבד והיא מאפשרת גם באנרים במגוון גדלים וכן מודעות וידאו.
דגשים נוספים
ההצטרפות לתוכנית AFC קלה מאד, וכל בעל אתר, בין אם מדובר באדם פרטי או במותג גלובלי, יכול להיכנס לאתר www.google.co.il ובתחתית העמוד ללחוץ על ``תכניות פרסום``, לבחור בתכנית AdSense ולהשלים בקשת הצטרפות פשוטה. ברגע שהיא מאושרת, בעל האתר יכול להיכנס לחשבון שלו ב-Google וכל שנותר לו הוא להעתיק ולהדביק קטע HTML לתוך עמודי האינטרנט שלו. תוך 72 שעות מסיום התהליך יחלו להופיע באתר מודעות ממוקדות לפי תכניו. התבנית הגרפית של המודעות המופיעות באתר ניתנת להתאמה בקלות בעזרת מגוון רחב של גופנים וצבעים לבחירה.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "הכרזה מועילה" של pCon-line?
כמה הכרזות חשובות באמת בתחומי המחשוב ואינטרנט אתה זוכר מהשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אלפי הכרזות ומפרסם את ההכרזה החשובה ביותר. (ניתן להתעדכן בהכרזות נוספות בחדשות החברות). כך מספיקה דקה ביום להתעדכן ולהתמקד ב-250 הכרזות החשובות, רלוונטיות ושימושיות ביותר שהתפרסמו השנה. לכן, הוסף עכשיו את "הכרזה מועילה"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.